Monika Bankert
Podcastgasten
Monique Tekstra-van Lochem
Podcastgasten
12/15/2023
1 min
0

Monika Bankert | Spiritualiteit en de kracht van vrouwen

12/15/2023
1 min
0

Monika Bankert schreef het boek ‘Voor onze dochters’, een boek waarin zij op onderzoek uitgaat waarom vrouwen onderdrukt worden en wat we er tegen kunnen doen. 

En het boek is een hoopvolle aanmoediging voor vrouwen om in hun kracht te gaan staan, omdat we daarmee de wereld meer in balans en mooier kunnen maken. Over dat boek, hoe Monika heks werd en wat dat voor haar betekent en de kracht van vrouwen in het algemeen, spreken wij in aflevering 11 van de Antropodcast.

Monika legt uit dat het niet zo natuurlijk is als wij wellicht aannemen, dat mannen de overhand voeren in onze cultuur. In vroegere samenlevingen was de verhouding tussen mannen en vrouwen veel gelijkwaardiger en daardoor waren de verhoudingen tussen alle mensen meer in balans.

Gelukkig kunnen we ook weer terug naar die balans, door als vrouw meer in onze kracht te gaan staan.

Hoe Monika dat doet en hoe jij dat kunt doen, hoor je in de podcastaflevering.


***

Wil je meer weten over Monika of met haar in contact komen? 

Ga dan naar haar website: https://www.monikabankert.com/ 

Speciaal voor de luisteraars en kijkers van de #Antropodcast heeft Monika een mooie actie: t/m 31 december 2023 betaal je, als je haar boek, via haar eigen website bestelt, geen verzendkosten én ontvang je twee prachtige A5-kaarten met mooie illustraties uit het boek, een ‘het leven is liefde’ vulpotlood en wordt het boek met liefde door Monika gesigneerd en ingepakt. Gebruik hiervoor de code: ANTROPOMO2023 


Ken of ben jij een leuke gast voor de #Antropodcast? Iemand die graag iets wil vertellen over diens geloof of cultuur, een bijzonder ritueel of ceremonie of bijvoorbeeld een levenswijze heeft waarover vooroordelen bestaan? Stuur een berichtje naar monique@antropomo.nl of stuur een DM via instagram  @Antropomo  Ik ontmoet je graag!

Reacties
Categorieën