Miranda Tollenaar en Mica
Podcastgasten
Monique Tekstra-van Lochem
Podcastgasten
06/14/2023
1 min
0

Miranda Tollenaar | Christelijke feestdagen, God en opvoeden met geloof

06/14/2023
1 min
0

In de tweede aflevering van de Hé, wie ben jij? podcast (voorloper van de Antropodcas) praat ik met Miranda Tollenaar. 

Miranda is sinds een jaar moeder van dochter Mica en ze is Christen. 

Miranda vertelt over het Christendom (wat het eigenlijk precies is), wie God is, wie Jezus is en de Heilige Geest, voor haar.

Ze geeft uitleg over de christelijke feestdagen, zoals Pasen, Pinksteren en Hemelvaart. En ze vertelt wat het christelijk geloof voor haar betekent. 

Ook legt ze uit hoe zij haar christelijk geloof meegeeft aan haar dochter, Mica. 

En ze geeft tips over hoe jij, ook als je zelf niet christelijk bent, toch je kinderen kunt introduceren in het Christendom en kunt uitleggen wat het ongeveer is, met als doel dat jouw kind ook andere christelijke mensen beter gaat begrijpen. 

Je vindt Miranda Tollenaar op instagram (@mirandatollenaar). 

Miranda tipt in de podcast de website Bible Project, voor als je op onderzoek wilt gaan naar de verhalen achter de Bijbel en deze meer context wilt geven.

Miranda heeft begin 2023 mee gedaan aan het televisieprogramma De Huizenfixers. Je kunt de aflevering terugkijken via NPO Start. 


Ken of ben jij een leuke gast voor de #Antropodcast? Iemand die graag iets wil vertellen over diens geloof of cultuur, een bijzonder ritueel of ceremonie of bijvoorbeeld een levenswijze heeft waarover vooroordelen bestaan? Stuur een berichtje naar monique@antropomo.nl of stuur een DM via instagram  @Antropomo  Ik ontmoet je graag!


Reacties
Categorieën